V této rubrice jsou poděkování a vzkazy, které jsme obdrželi od našich klientů. 
Máte-li přání nám cokoliv sdělit napište nám to na email:remix.muzika@gmail.com

12.9.2022
Dobrý den,
ještě jednou bych Vám chtěla moc poděkovat, byli jste úžasní. 

Všichni hosté chválili, zábava na svatbě byla taky skvělá! 

Jste výborně sehraní! 

Přeji Vám ještě mnoho úspěšných vystoupení 🙂

S pozdravem

Jana Olšová (rozená Pospěchová) 🙂 Svatba v Zašové – K.D. v So. 10.9.2022

 

23.2.2020

Pořadatelé z Jeseníku nad Odrou děkují za skvělý profesionální výkon skupiny REMIX ♥️.. děkujeme Pavčo a Ivo 🙂 a doporučujeme dalším pořadatelům, či soukromým osobám jako výbornou, spolehlivou a milou kapelu. 😉

Za pořadatelé Končinové zábavy 21.2.2020 v K.D. Jeseníku n. Odrou – Martina Šlosarová

22.2.2020

Chtěli bychom tímto moc poděkovat místním pořadatelům v K.D. Jeseníku n. Odrou za to, jaké nám připravili skvělé podmínky a zázemí, jak se o nás po celou dobu akce 21.2.2020 pěkně starali v jejich Kulturním domě, který byl přímo vzorový jak po akustické stránce, tak i vybavenosti. Patří k nejpěknějším K.D. na Novojičínsku. – Místní pořadatele navrhujeme na NEJLEPŠÍ POŘADATELE ZA MĚSÍC ÚNOR 2020. Ještě jednou Vám moc za vše děkujeme.

Ivo a Pavča – REMIX

Nejlepší pořadatelé za měsíc Únor 2020 a možná že i za celý rok 2020

3. 2. 2020

Moc Vás zdravíme. Bylo super se zase potkat, tentokrát v Teplicích n. B. v Moravanu. ? Hraje Vám to moc hezky a rádi zase dorazíme. Ať se Vám daří a mějte se pěkně.

Alena a Pepa Pečeňovi

6. 1. 2020

Zdravíme Vás oba z Brna. Chtěla jsem Vás moc pozdravit a ještě jednou poděkovat za skvělou zábavu na Silvestra v Luhačovicích ! Pěkně jsme si tam zařádili! ? Kdybyste měli nějaké fotečky, budu moc ráda, když se podělíte a pokud budete hrát v okolí Vyškova nebo v Brně, tak určitě dejte vědět, rády Vás opět uvidíme !

Srdečně zdraví Eva Pokorná a Jitka Plhalová

6. 10. 2019

Já bych Vám i moje manželka, ještě jednou chtěli moc poděkovat, za celý krásný den, nebo večer, protože opravdu a to myslím vážně, že jsme nepoznali víc sympatičtější a milejší lidi jako jste Vy dva. Bavili jste nás, zábava, hodně srandy, prostě všichni se dobře bavili, trochu popíjeli ale decentně, ? ne sranda. ? Z celého srdce i s manželkou Vám přejeme, ať tak dál bavíte lidi, ať jste pořád tak usměvaví a super tak jako u nás a chtěl bych abyste to vyřídil i Vaši paní, (nebo nevím jak Vy jste Vy dva) 😉 že na Vás budem vzpomínat jenom v tom nejlepším a všude Vás budeme doporučovat, a jen chválit, a vždy když bude nějaká příležitost určitě si Vas zavoláme. 🙂 Mějte se hezky, a ještě jednou moc děkujeme, tak milé lidi jako jste Vy jsme ještě nepotkali.

S pozdravem Křišťálovi. Děkujeme strašně moc !!!

Naši kandidáti na nejsympatičtější svatební pár roku 2019

15. 8. 2018

Ještě bych Vám chtěla velice poděkovat za úžasné vystoupení. Nebylo svatebčana, který by si Vás nechválil. Odvedli jste profesionální práci – skvělý zpěv, zvolené písně, přednes. Ještě jednou děkujeme a těšíme se, že se někdy v budoucnosti zúčastníme akce, kde budete zpívat.

S pozdravem Iva Horáková

2. 7. 2018

Dobrý večer, chtěl bych poděkovat kapele REMIX za parádní zábavu. Byli jsme moc spokojení. 🙂 Děkujeme.

Josef Janáček

1.2.2017

Dobrý den. Ještě jednou Vám děkujeme za navození super atmosféry při našem nejdůležitějším dnu.

Zdraví Vás Adam a Terka Frankovi

9.10.2016

Dobrý den pane Dorotík, děkujeme za informaci a zveřejnění svatby na Vašich stránkách. Žádnou fotku není třeba odstraňovat. Doporučujeme Vás kde můžeme a jsme rádi, že jste nás tu druhou polovinu dne doprovázeli právě Vy. Všichni vzpomínáme na ten den s úsměvem a s krásnými zážitky. Za to Vám mnohokrát děkujeme a ještě Vám dlužíme poděkování a kladnou recenzi i na Vašich webových stránkách. V nejbližších dnech to napravíme. 🙂 Přejeme Vám i Pavlínce spoustu dalších takových spokojených svatebčanů a oslavenců, ať Vás ta práce stále baví, jste zdraví a spokojení ve všech směrech.

Zdravím za celou Přaslicovic rodinu. 🙂 Třeba zase někdy na viděnou a na slyšenou. Irena Přaslicová

7.8.2016

Dobrý den, chtěla bych takto zveřejnit ještě jeden obrovský dík od nás pro Vás. 6.8.2016 byl ten den, kdy jste byli součástí naší svatební hostiny. Díky Vaší práci naše svatba měla ty správné grády. Moc si svatebčané chválili Vaši práci s dětmi během toho, kdy jsme se s manželem fotili. Úžasný program a hry pro novomanžele, dlouho jsme se takto nepobavili. Celý večer byl maximálně super, my, děti i ostatní hosté se náramně bavili. Vaše soutěže nemají chybu ? (vařečka uvázaná za opasek, protahování míčku nohavicemi, břišní tanec, tanec paní zpěvačky…) Samozřejmě nesmím opomenout samotný zpěv a hudbu, jedním slovem FANTASTICKÉ. ? Budeme na Vás vzpomínat a doporučovat, kde jen to půjde. Moc děkujeme… 🙂 A ještě jeden dík za fotky a naši nahrávku, taky jsme se pobavili. ?

Manželé Fiuráškovi

Naši kandidáti na nejsympatičtější svatební pár roku 2016

25.2.2016

Dobré odpoledne, posíláme Vám foto z dnešního rána: dnešní foto našeho miminečka Matýska.

Pěkný den Vám přejí manželé Fialovi (novomanželé z Listopadu 2015)

3.1.2016

Poděkování hudební skupině REMIX: Dne 2.1.2016 se konala v Restauraci Náhon rodinná oslava a zahrála nám skupina REMIX. Touto cestou chceme poděkovat za skvělou zábavu a super hudbu. ? Pan Ivo a paní Pavla jsou výborná dvojice, která dokáže rozproudit zábavu. Byli jste úžasní a všichni byli z Vašeho vystoupení nadšeni. Moc děkujeme.

Kája a Renča Šmídovi

16.11.2015

Dobrý den. Chtěli bychom Vám moc poděkovat za sebe i za všechny svatebčany kteří byli přítomni na naší svatební veselici na Valašské kolibě ve Valašském Meziříčí 14.11.2015. Ještě jednou Vám moc děkujeme za perfektní zábavu.

Manželé Fialovi

Naši kandidáti na nejsympatičtější svatební pár roku 2015

9.9.2015

Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat. Hráli a zpívali jste fakt skvěle ?. Chválili jsme si Vás jak my, tak i ostatní svatebčané. Pak jsem i trochu zalitovala, že jste nám nehráli až do konce ale nedalo se už nic dělat, měli jsme už domluveného DJ. Akorát že se nestihly žádné hry. No, já se fakt omlouvám ale vážně jsem neměla čas, ten čas strašně rychle letěl, do toho focení, krájení dortu, tančení, náš syn a druhé čekáme. Ale jak říkám, nám to nevadilo že žádné hry nebyly, my se bavili i tak. Takže ještě jednou Vám moc za vše děkuji. Přeji hezký zbytek dne.

Romanová

11.8.2015

Dobrý den, nejprve Vám musíme opravdu moc poděkovat. Svatbu jsme si maximálně užili. Zábava kterou jste nám tam praktikovali byla doslova bezkonkurenční. Pokud bude příležitost, tak Vás doporučíme kdekoliv to půjde 🙂 Fotky jsou krásné a žádne připomínky k nim nemáme. Ještě jednou Vám děkujeme za Vaši hudbu a zábavu. 🙂

Novomanželé Červekovi

1.12.2013

Vázěný pane Dorotíku, trvalo mi to celý týden ale chci Vám moc poděkovat za Vaše vystoupení na mé padesátce. Moc se mi to líbilo a věřte mi, že je to ode mne, který téměř v životě netančil opravdivý výkon a zároveň veliké uznání toho, jak jste se zhostili Vaší práce. Moc dík za krásný večer. A určitě Vám nabízím výslužku sýrů z naší farmy když se zastavíte osobně. Jinak naše web. stránky jsou www.farmazpz.cz ? kdyby jste se chtěli podívat co vše vyrábíme. Přeji Vám hezký večer. S pozdravem.

Jan Zajíček

15.9.2013

Krásný dobrý den. Chtěli bychom Vám touto cestou ještě jednou moc poděkovat za příjemnou atmosféru vytvořenou na naší svatbě 14.9.2013 na Bunči. Vše bylo skvělé na jedničku a moc jsme se bavili. Těšíme se snad na na další setkání s Vámi. Hezký den Vám přejí.

Novomanžele Rýdlovi

28.4.2013

Dobrý den. Chtěli bychom Vám strašně moc poděkovat za super večer a skvělou zábavu na naší svatbě 27.4.2013 v Penzionu v Hluboké. Všichni jsme se moc bavili a tančili i jindy netančící.

Manželé Pavlendovi ze Vsetína

30.11.2012

Dobrý den Pavlínko a Ivo. Chtěla bych Vám touto cestou ze srdce poděkovat za nádherný hudební zážitek, za profesionální vystoupení na mé narozeninové párty, která se konala 24.11.2012 v Hulíně. Opravdu jste opět nezklamali !!! Nádherné písničky, dokonalá zábava, všichni se úžasně bavili a díky Vám jsme si to užili. 🙂 Nezapomenu na naše první setkání v Zašové na svatbě neteře Lucinky a Péti Daďových dne 12.9.2011. Zde jste mne natolik oslovili svým vystoupením a nejen mne !!! Posléze za rok 14.7.2012 jsme se opět sešli na svatbě synovce Pavlíka a Terezky Konečné v Kroměříži. Opět krásné vystoupení a neskutečně krásné zážitky ! Pavlínko a Ivo, Vy už prostě patříte k nám… 🙂 A jak jsme se domluvili “ Květen 2013 to jistí“ Oslavenců bude více (že Ivo ?), a tak to bude perfektní ! Já už na tom pracuji a těším se na Vás !!!!! Ještě jednou děkuji a přeji pevné zdraví, spokojenost, mnoho nádherných a spokojených lidiček.

Marcela Bihariová

10.6.2012

Dobrý den. Posílám pár fotek ze včerejší vydařené svatby 9.6.2012 z Trnavy u Zlína. Mimochodem, byl jsem již na více svatbách a chtěl bych pochválit Vaší skupinu REMIX. Veselá a velmi bavící. Profesionální výkon. Vytvořili jste perfektní atmosféru. Přeji Vám hezký večer.

Lukáš Janalík (Svatební fotograf – Zlín)

16.12.2011

Dobrý den. Moc Vám děkujeme za krásný hudební program večera. Všichni byli moc spokojení.

Za firmu BLOCK a.s. Valašské Meziříčí – MgA. Dagmar Limberská

23.10.2011

Děkujeme za hudební doprovod na akci Veselé vsetínské vozíčky, která proběhla 21.10.2011 ve Vsetínském zámku. Atmosféra díky Vám byla úžasná, lidi se báječně bavili. Vaše příprava a provedení bylo velmi profesionální. Rozhodně bych Hudební skupinu REMIX doporučil na jakoukoliv akci. Přeji Vám mnoho úspěchů v dalších Vašich hudebních produkcích.

Michal Vodák – Naděje o.s. vedoucí pobočky Vsetín

16.10.2011

Dobrý den. Chtěla bych Vám moc poděkovat za sobotní Janovskou Superstar. Byla skvělá atmosféra a skvělí lidé. Děkuji moc a hlavně za Anetku. Byla z toho úplně unešená a strašně šťastná. Opravdu se Vám to povedlo na jedničku s hvězdičkou a myslím si, že hodně lidí má díky Vám skvělý zážitek. Ještě jednou velké díky. Zasloužíte si jej. Přeji Vám hezkou neděli. Mějte se.

Zdraví celá rodina Řezníčkova

3.10.2011

Pěkný den. Chtěli bychom Vám touto cestou (pozdě ale přece), poděkovat za skvělou zábavu na naší svatbě. Všichni jsme se úžasně bavili. Ještě jednou moc díky.

Manželé Daďovi

9.9.2011

Vážení členové skupiny REMIX. Rádi bychom Vám tímto chtěli velmi poděkovat za výbornou zábavu na naší svatbě 27.8.2011 v Hotelu Vega v Pozlovicích. Všichni svatebčané včetně nás se celý večer výborně bavili. Hráli jste nám a zpívali naprosto úžasně. Byl to i díky Vám úžasný a nezapomenutelný den (jak je i vidět na fotkách z Vašich stránek. 🙂 Určitě Vás budeme všude doporučovat. Ještě jednou velké díky a přejeme spoustu spokojených klientů. S pozdravem a přáním příjemného dne Vás zdravíme.

Martina a Jaroslav Vrágovi

14.8.2011

Dobrý den. Chtěla bych Vám moc poděkovat za krásný hudební zážitek na naší svatbě která se konala 13.8.2011 v Bystřici pod Hostýnem. Celá naše rodina si Vás chválila a opravdu jsme si už dlouho tak pěkně nezatančili. Děkuji Vám.

Zdraví Vás Ivana Randusová (teď už Pavlenová)

1.5.2011

Zdravím sympatickou skupinu REMIX a posílám slíbené fotky z 30.4.2011 – Svatba v Hrachovci. Snad budou vyhovovat Vašemu přání a představě. Musím se přiznat, že Váš skvělý výkon na mě velmi zapůsobil. Ale mnohem větší dojem na mě udělalo Vaše přirozené charisma se kterým jste dovedli navodit neuvěřitelně pohodovou atmosféru. Věřím, že i když konkurence nespí, tento dar Vás oddělí od anonymní většiny a Vy zůstanete i nadále žádanými a vyhledávanými na mnoha akcích ? S přátelským pozdravem.

Honza Dokoupil (Svatební fotograf z Valašského Meziříčí)

22.5.2010

Hezký den. Posíláme Vám fotky našeho Kubíčka.

Oba Vás zdraví – Růženka a Zbyněk Galdovi ze Vsetína (novomanželé z 11.7.2009)

12.11.2009

Dobrý den REMIXOVI. Poslali jsme Vám konečně pár fotek z naší povedené oslavy ze 7.11.2009 na Hutisku. Vyberte jaké se Vám líbí. Ještě jednou Vám děkuji za všechny a za velmi příjemně strávený večer s Vámi, výbornou zábavou a úžasnými zážitky z Vaší hudební produkce. Hezký den přeje.

Stanislav Janeček s rodinou

9.9.2009

Pěkný den. Posíláme Vám fotečky našeho Tomáška. Ať Vám to stále dobře hraje a zpívá tak jako na naší svatbě ve Valašské Polance. Mějte se krásně.

Přeje Dan Trtík s rodinou

18.6.2009

Dobrý den. Chtěli bychom Vám tímto poděkovat za naprosto skvělou zábavu na naší svatbě 13.6.2009 na Zavadilce. Můžeme potvrdit, že se všichni shodli na tom, že takovou svatbu ještě nezažili. A kdyby nás pan provozní nevyhnal, tak tam jsme snad ještě na oběd. ? Ještě jednou velké díky. S pozdravem.

Zbyněk a Marcela Solanští

8.6.2009

Zdravíme Vás. Chtěli bychom Vám tímto poděkovat za záchranu naší svatby 6.6.2009 v Halenkově. Byli jste skvělí. ? Moc děkují a zdraví.

Novomanžele Rejdovi

15.5.2009

Dobrý den Ivo a Pavčo. Posíláme Vám fotku naši Aninky, která se nám narodila 6.5.2009. Zdravíme Vás.

Manželé Krňávkovi (svatba 7.3.2009 v Brusné u Bystřice p.H.)

Kontakt

remix.agentura@gmail.com
+420 605 437 048

Copyright © 2024. Hudební skupina a Agentura REMIX
Na webu spolupracuje Tomáš Čaňa.